Recenzje
1

Księga w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Stylowa, dopracowana pod każdym szczegółem, pięknie zapakowana i ekspresowo wysłana. Polecam!

Opinia z galerii Brocante z dnia 06.05.2011 rok

Miśka 2011-09-19 14:49:59
2

Przepiękny prezent zrobiony na zamówienie dzięki czemu jest wyjątkowy i niepowtarzalny. Gorąco polecam wyroby Pani Marty!!!

Opinia z Galerii Brocante

Miśka 2011-09-19 15:11:43
3

Przepiękny prezent zrobiony na zamówienie dzięki czemu jest wyjątkowy i niepowtarzalny. Gorąco polecam wyroby Pani Marty!!! Opinia z Galerii Brocante

Miśka 2011-09-19 15:13:03
4

Wyjątkowe...Przecudne....Bardzo dokładne,misterne wykonanie.... Mistrzyni w swoim fachu!!! Pięknie dziękuję... Opinia z Galerii Brocante

m. ruszkowska 2011-09-19 15:13:52
5

Wyjątkowe...Przecudne....Bardzo dokładne,misterne wykonanie.... Mistrzyni w swoim fachu!!! Pięknie dziękuję... Komentarz z Galerii Brocante

m. ruszkowska 2011-09-19 15:14:26
6

Niepowtarzalny naszyjnik...Przecudne sploty....Bardzo dokładne,misterne wykonanie.... Mistrzyni w swoim fachu!!! Pięknie dziękuję... Komentarz z Galerii Brocante

m. ruszkowska 2011-09-19 15:15:01
7

Niepowtarzalna...Przecudna....Bardzo dokładne,misterne wykonanie.... Mistrzyni w swoim fachu!!! Pięknie dziękuję... Komentarz z Galerii Brocante

m. ruszkowska 2011-09-19 15:15:30
8

Rewelacja....Bardzo dokładne wykonanie....Mistrzyni w swoim fachu!!! Bardzo dziękuję... Komentarz z Galerii Brocante

m. ruszkowska 2011-09-19 15:15:58
9

Bardzo ładna ;) Komentarz z Galerii ArtMaginarium dotyczący kartki świątecznej

Ulka 2011-12-11 22:15:36
10

Urocza, klimatyczna :)... Komentarz z Galerii ArtMaginarium dotyczący kartki świątecznej

Ulka 2011-12-11 22:16:52
11

Świetna, oryginalna praca, doskonały pomysł z dopinaną uroczą kokardką, bardzo sympatyczny kontakt z Artystą, pięknie dziękuję :) Komentarz z Galerii ArtMaginarium dotyczący naszyjnika ,,Perłowy"

Ulka 2011-12-11 22:17:55
12

Przepiękny naszyjnik wraz z parą delikatnych kolczyków w magicznym klimacie tworzy wspaniały komplet. Bardzo dobry kontakt z Twórcą. Szybka realizacja zamówienia. Dziękuję! Komentarz z Galerii ArtMaginarium dla naszyjnika ,,Turmalinowy romantyzm"

Winie 2011-12-11 22:19:18
13

Przepiękny naszyjnik wraz z parą delikatnych kolczyków w magicznym klimacie tworzy wspaniały komplet. Bardzo dobry kontakt z Twórcą. Szybka realizacja zamówienia. Dziękuję! Komentarz z Galerii ArtMaginarium dla naszyjnika ,,Turmalinowy romantyzm"

Winie 2011-12-11 22:19:58
14

Szczęście mnie olśniło gdy tylko otworzyłam piękne, własnoręcznie robione przez Artystkę pudełeczko! Nieziemski naszyjnik, idealny, moje marzenie, po prostu szukałam właśnie jego ...i znalazłam:-) Dziękuję z całego serca za Moje Szczęście! Pozdrawiam gorąco Komentarz z Galerii ArtMaginarium dla wisiorka ,,Szczęście"

Winie 2011-12-11 22:20:57
15

Dzięki wyobraźni i umiejętnościom Pani Marty powstały dwie piękne bransoletki, których posiadaczką jestem od niedawna. Są eleganckie, pełne uroku i niezwykłe. Aż trudno uwierzyć, że z miedzi można wyczarować takie piękne przedmioty. Dziękuję! E. W.

E. W. 2012-02-11 23:25:52
16

Naszyjnik jest piękny i oryginalny. Odpinana kokardka to wspaniały pomysł.Bardzo, bardzo dziękuję. Komentarz z Galerii ArtMaginarium do naszyjnika ,,Kokarda wśród pereł"

T.M. 2012-02-23 08:03:16
17

Pastel jest piękny, świetny dobór kolorów. Bardzo polecam. Komentarz z Galerii Brocante do pracy ,,Czerwone"

Alina_1 2012-02-23 08:06:31
18

Pastel jest po prostu piękny. Polecam Opinia z Galerii Brocante dla obrazu ,,Żółte róże"

Alina_1 2012-02-23 08:08:00
19

Przepiękna biżuteria! W najśmielszych marzeniach nie pomyślałam, ze może być tak wspaniała, zdjęcia nie oddają nawet połowy tego piękna. Widać jak wiele pracy i serce zostało włożone w każdy najdrobniejszy element. To będzie moja ukochana biżuteria i na pewno jeszcze wiele razy "skusze się" na kolejne cudo Pani Marty:-) Dziękuję z całego serca raz jeszcze za te misterne cuda, za rewelacyjny kontakt i szacunek. To wręcz niewiarygodne, ze pani Marta zrobiła dla mnie komplet "Serce kwiatu" tak jak ja go sobie wyobraziłam. Zresztą nie tylko ten komplet. Również "Dla mnie ukryłeś szafiru blask" powstał na drodze mailowej i Pani Marta moje wyobrażenia zamieniła w realne cudo, które zachwyca wszystkich swoim pięknem. Nigdy przedtem nie pomyślałabym, ze spod ludzkich rąk może wychodzić to co gdzieś zrodzi się w naszej głowie. Naprawdę Pani Marto, czyta Pani w moich myślach i jestem szczęśliwa:-) Pozdrawiam gorąco

Winie 2012-03-10 11:21:17
20

Bardzo piękny i efektowny obraz-w salonie prezentuje się cudownie. To tego bardzo miła Artystka. Pozdrawiam i na pewno jeszcze na coś się kiedyś skuszę :)

IrenaW 2012-03-28 10:01:08
21

Marta ustroiła nam salę weselną tak, że wyglądem pobiła najlepsze restauracje. Na weselu czuliśmy się jak w bajce. Kościół był tak piękny, że kościelny prosił o numer. Smak, gust i inwencja twórcza to cechy, których Jej nie brakuje. Dziękujemy:)

Iza i Lukasz 2014-09-06 16:03:33
22

Martus dziękujemy za pięknie wystrój kościoła mój prześliczny bukiet do teraz zachwycam się zdjęciami;) każdemu polecam naprawdę! Dziękujemy

Beata 2015-02-01 14:44:01
Dodaj komentarz
Autor:
Treść:
Copyright © luna-artdesign.pl
wizyt: 648466